Настаняване

Стаи и Апартаменти

Стаи и апартаменти в Семеен хотел “Аморе”

Семеен хотел “Аморе” разполага с 10 двойни стаи, 1 студио, 4 апартамента, 45 легла. Всички стаи и апартаменти предлагат следните удобства: Wi-Fi, сателитна телевизия, климатик, хладилник, собствен санитарен възел, тераса с гледка към морето. В някои от стаите има възможност за допълнително легло, както и за бебешко легълце (кошара). Освен със стандартните удобства, студиото и апартаментите разполагат и с кухненски кът, оборудван с котлон, ел. кана, микровълнова печка, посуда, маса и столове за хранене. Апартаментите са с отделна спалня, а в общото помещение има разтегателен диван.

Двойни стаи

Апартамента

Студио

Легла

Апартамент с две спални

Апартаментът се състои от две спални (една с две легла и една с едно двойно легло), всекидневна, антре и санитарен възел. Всички стаи са климатизирани и с тераси, като всекидневната и едната от спалните са с гледка към морето. Всекидневната е с кухненски бокс, оборудван с котлон, електрическа кана, микровълнова печка, аспиратор, хладилник и посуда. Разполага и с маса и столове за хранене, както и с голям разтегателен диван. Апартаментът е просторен и слънчев и е идеален за семейства или големи компании. В него могат да се настанят 6 човека, като може да се постави и бебешка кошара или сгъваемо легло.

Голям апартамент

Апартаментът се състои от антре, просторна всекидневна, спалня и санитарен възел. Всекидневната разполага с кухненски бокс, оборудван с хладилник, котлон, електрическа кана, микровълнова печка и посуда, маса и столове за хранене и голям разтегателен диван. Спалнята е с двойно легло и отделна тераса. Всички стаи са с климатик. По желание, може да се добави и едно сгъваемо легло за възрастен или бебешка кошара. Апартаментът се намира на третия етаж, в най-източната част на хотела. Гостите ще се насладят на уникална гледка към морето, което ясно се вижда от всяка стая. Капацитетът за настаняване е 4 – 5 човека.

Малък апартамент

Aпартаментът се състои се от всекидневна, спалня и санитарен възел. Спалнята е с двойно легло, а във всекидневната има разтегателен диван, маса и столове за хранене, както и кухненски бокс, който е оборудван с хладилник, котлон, аспиратор, електрическа кана и посуда. Терасата на апартамента е голяма, разполага с маса и столове, откъдето може да се наслаждавате на гледката към морето. Апартаментът се намира на първия етаж на хотела и достъпът до него е много улеснен, което го прави подходящ за семейства с малки деца или за хора в неравностойно положение. Капацитетът за настаняване е 4 човека.

Студио

Студиото се намира на втория етаж, в най-източната част на хотела. Състои се от стая, в която могат да се настанят трима души, антре и санитарен възел. Разполага с едно двойно и едно единично легло, гардероб, бюро, малка маса със столове, както и кухненски бокс, оборудван с котлон, електрическа кана, хладилник и посуда. На терасата също има масичка със столове, откъдето може да се любувате на морската гледка. Студиото е с климатик, сателитна телевизия и Wi-Fi.

Двойна стая

Двойната стая може да бъде със спалня или с две отделни легла. Всички стаи разполагат с климатик, хладилник, електрическа кана, телевизор със сателитна телевизия, Wi-Fi, собствен санитарен възел и тераса с гледка към морето. То се вижда еднакво добре, независимо дали ще изберете стая на първия, втория или третия етаж на хотела.